Stypendium praktyka

Po rejestracji dostaniesz e-mail na wpisany adres. Skopiuj unikalny kod ID z e-maila i wpisz w polu poniżej, aby zgłosić pracę. W razie problemów prosimy o kontakt pod adresem praktyka@fundacja-sk.pl

Oświadczam, ze praca zgłoszona na konkurs jest moim autorskim dziełem i nie była nigdzie przedtem publikowana. Akceptuję Regulamin Konkursu Teoria oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji. Administratorem danych osobowych jest Fundacja im. Stefana Kuryłowicza. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu skorzystania z formularza kontaktowego. Użytkownik ma prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzaniu danych. Dane osobowe będą przetwarzane dla potrzeb procesu kontaktowego na podstawie zgody użytkownika, jak również w celach analitycznych i statystycznych (uzasadniony interes administratora). Zgoda może być wycofana w dowolnym momencie bez wpływu na dotychczasowe przetwarzanie. Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia usprawiedliwionego sprzeciwu wobec przetwarzania albo cofnięcia zgody. Dane mogą być przekazywanie podmiotom zapewniającym usługi informatyczne dla Administratora danych. Użytkownik ma prawo wniesienia skargi do Prezesa UODO gdy uzna, iż przetwarzanie dotyczących go danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych osobowych.

Tak, zgadzam się z powyższym oświadczeniem